MENU

Majlis Daerah Kota Tinggi tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat di dalam laman ini.

Penafian Apabila Meninggalkan Laman Web Rasmi

Tujuan Majlis Daerah Kota Tinggi menyediakan pautan luar daripada laman web Majlis Daerah Kota Tinggi adalah untuk memberi maklumat tambahan yang berguna  dan yang menarik, selaras dengan tujuan asal laman web Majlis Daerah Kota Tinggi

Majlis Daerah Kota Tinggi tidak boleh mengesahkan ketepatan maklumat dalam laman yang dipautkan.

Pautan ke laman luar tidak boleh dianggapkan sebagai sokongan dari pihak kami atau mana-mana kakitangan kami  kepada maklumat dan produk yang dipaparkan di laman tersebut.

Anda akan tertakluk kepada dasar privasi dan keselamatan laman web luaran apabila mengikuti pautan tersebut.

Penafian Penggunaan Bahasa Ketiga - GOOGLE TRANSLATOR

Portal Rasmi Majlis Daerah Kota Tinggi menyediakan pautan kepada enjin penterjemahan web yang menterjemahkan secara automatik kepada bahasa-bahasa pilihan seperti yang tersenarai iaitu Chinese dan Tamil.

Oleh itu, laman yang akan dipaparkan selepas memilih bahasa nanti dibuat secara automatik oleh enjin penterjemah. Ada kemungkinan proses penterjemahan tersebut menghasilkan maksud yang berbeza dari maksud sebenar. Untuk mendapatkan kandungan yang tepat, rujuk kepada Bahasa Melayu.